Opleiding Beveiliging MBO 2 en 3 (werkstage)   /  Landelijk

Solliciteer nu

Opleiding Beveiliging MBO 2 en 3 (werkstage)

Jouw opleiding combineren met een toffe werkstage in het werkveld doe je bij ons! Samen met een team van professionals maak je kennis met de leukste branche die er is. Als we je een topper vinden bieden we je na de stage een baan aan!

Landelijk -

Werkzaamheden

Eye Watch Security Group is een erkend leer-werkbedrijf. Je doorloopt je stage dan ook met je studie-buddy aan je zij. Je kunt hem of haar alles vragen om kennis te maken met de professionele wereld. We kunnen je zowel de opleiding tot beveiliger als ook de werklek bieden. En als beste beveiligingsbedrijf van Nederland weet je zeker dat er altijd werk is voor jou. Deze vacature is bedoeld voor diegene die al bezig zijn met een opleiding beveiliging niveau 2 of 3 en op zoek zijn naar een stage of werkplek voor de studie.

Iedereen heeft vanuit de studie andere eisen, de een moet 500 stage-uren lopen, de ander een snuffelstage van een paar weken of misschien van een jaar. Geen eis is ons gek genoeg, daarom gaan we graag met jou in gesprek om te bekijken hoe we jouw stage tot de beste en mooiste start van jouw professionele loopbaan binnen de beveiliging kunnen maken.

We hebben door heel Nederland mooi opdrachtgevers en samen vinden we een locatie waar jij het meeste uit jezelf kan halen!

Wat bieden wij

• Een officiële stage voor beveiligingsopleiding niveau 2 of 3;
• Begeleiding van onze praktijkondersteuners en supervisors;
• Als het klikt bieden we je na de stage een baan aan;
• Een betaalde stage/werkplek;
• Reiskostenvergoeding á € 0,21 per kilometer.

Ben jij onze match?

• Je bent gemotiveerd en bent bereid het verschil te maken;
• Je bent bereid om 24/7 te werken want Beveiliging houdt nooit op (dag, avond, nacht en weekend);
• Je spreekt/schrijft goed Nederland en Engels;
• Je bent in bezit van je rijbewijs B+ eigen auto;
• Je hebt geen aanraking gehad met politie of justitie.

Goed om te weten

Ga jij met ons de uitdaging aan? Druk dan meteen op "solliciteer nu". Binnen vijf werkdagen nemen we contact met je op zodat we je opleiding, wensen en eisen bespreken. Samen zorgen we ervoor dat je de beste stageplek krijgt die je je maar kunt wensen.

Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Piene Naarding, te bereiken via piene.naarding@eyewatchsecuritygroup.net.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.