Hospitality / Object Beveiliger   /  Lelystad

Solliciteer nu

Hospitality / Object Beveiliger

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en goedlachse hospitality beveiliger! Geef je carrière een boost en solliciteer vandaag nog.

Ben je BBL'er of ZZP'er? Reageer dan ook voor de mogelijkheden!

Lelystad -

Werkzaamheden

Werken op bijzondere objecten, dat is wat je bij ons kunt doen. De veiligheid van bezoekers, medewerkers en het object staat centraal. Geen dag is hetzelfde dankzij een uitgebreid takenpakket;

• signaleren, anticiperen en adequaat optreden bij veiligheidsrisico’s en afwijkingen;
• toezicht houden via de aanwezige gebouwbeheersystemen;
• uitvoeren van structurele controles en visitaties op in- en uitgaande logistiek t.b.v. het in- en outboundproces;
• uitvoeren van in- en uitgangscontroles;
• openen en sluiten van pand(en);
• handhaving op zowel de regelgeving binnen het bedrijf, als de Nederlandse Wetgeving;
• uitvoeren van algemene receptiewerkzaamheden.

Verantwoordelijkheden

In de functie van Hospitality Beveiliger werk je zelfstandig, ontlast je de klant en waak je over hun eigendommen. Je bent betrokken bij het ontvangen en inschrijven van leveranciers en bezoekers. Je voert algemene receptiewerkzaamheden uit en loopt controlerondes. Je bent verantwoordelijk voor het openen en sluiten van de locatie/het object, je draait surveillancediensten op de werkvloer en je voert visitaties uit. Uiteraard heb je een fijn team van collega’s waar je mee kunt overleggen.

We starten met een inwerktraject waarin we je kennis laten maken met de werkzaamheden, afhankelijk van de ervaring die je zelf meebrengt.

Wat bieden wij

We bieden je een werkplek binnen een innoverende en snelgroeiende omgeving waardoor je écht onderdeel bent van de groei van ons bedrijf. Je komt terecht in een organisatie welke vooruit wil en hierdoor blijft investeren in innovatie en mensen! Jouw ideeën zijn welkom en zo groei je met ons mee!

We bieden je een professioneel en gezellig team waarbij teamspirit en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Onze jaarlijkse BHV cursus frist je weer op zodat je zonder zorgen op de werkvloer kunt staan.

Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van de functie, verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Je ontvangt reiskostenvergoeding á € 0,21 per kilometer, met een maximum van 35 kilometer en je kunt gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Beloning gaat conform CAO Veiligheidsdomein inclusief toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

Verdien tussen de €2.450,- en €2.800,- per maand afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd.

Ben jij onze match?

Je bent:
✓ representatief;
✓ in het bezit van je beveiligersdiploma of bereid om deze te halen;
✓ flexibel qua werktijden, stressbestendig en collegiaal;
✓ communicatief sterk en handelt snel;
✓ computervaardig;
✓ goedlachs!

Je hebt:
✓ enige ervaring, echter kan BBL of ZZP ook;
✓ de mogelijkheid om op het werk te komen;
✓ een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
✓ de vaardigheid om in oplossingen te denken, niet in problemen.

Goed om te weten

We bieden een maandrooster waarin voor zover mogelijk rekening wordt gehouden met een juiste opbouw en balans tussen ochtenden, avonden, nachten en weekenden.

Geef je carrière een boost en reageer via onderstaande knop.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.

Wij zoeken in
#Lelystad