Hospitality Services / Digitale Security Host

Home   /   Hospitality Services / Digitale Security Host

Hospitality Service

De ontvangst van uw gasten is een niet te onderschatten visitekaartje. Uw gasten en medewerkers willen zich welkom voelen wanneer ze uw organisatie benaderen. Door uw receptie en/of frontoffice taken uit te besteden aan de gastvrije hospitality- en security professionals van Eye Watch Security Group creëert u een uiterst correcte gastbeleving. Hun oog voor detail zorgt op elk moment van de dag voor een juiste weerspiegeling van uw bedrijfsidentiteit. Onze hospitality professionals zijn van nature hulpvaardig, betrokken en hartelijk. Daarnaast zijn ze getraind in een tactische benadering van uw medewerkers en bezoekers. De verschillende belevingsmomenten die een bezoeker ervaart- van het telefonisch contact tot en met het vertrek na een bezoek aan uw organisatie – staan hierin centraal.

 

Moderne manier van bezoekersregistratie met onze digitale security host.

Bezoekersregistratie op papier is old-fashioned, niet meer van de tijd, verspillend en tijdrovend. Tevens vinden klanten het vaak vervelend als een andere bezoeker/ persoon die in de buurt staat een deel van zijn gesprekken/ privézaken meekrijgt door het hardop communiceren. Met een digitale gastheer/ gastvrouw is uw bezoekersregistratie sneller, slimmer, leuker en veiliger voor zowel bezoeker als ontvanger.
Als bedrijf zijnde laat u meteen zien dat u meegaat met de tijd, innovatief bent en klantgericht, het makkelijker willen maken voor de klant met de eenvoudig toe te passen digitale receptie.

Met zijn eenvoudige gebruik, en een uitstraling naar wens in te richten volgens uw huisstijl of ander creatief idee, precies hoe u het zelf graag voor ogen ziet.
Alles is mogelijk in het digitale tijdperk. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

 

Voor ieder
beveiligingsvraagstuk
bieden wij een
passende oplossing