HR Manager   /  Hoofdkantoor Venray

Solliciteer nu

HR Manager

Door groei in onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime HR-manager (40 uur per week) op ons hoofdkantoor in Venray. Als HR manager ga jij de kar trekken op onze HR-afdeling bestaande uit twee HR-officers en een recruiter. In de rol van HR manager ben je adviserend en uitvoerend richting directie op het gebied van HR met betrekking tot selectie, belonen, beoordelen en opleiden van medewerkers waarbij het personeel beschouwt wordt als de bepalende factor voor het succes van de onderneming, waarbij goed personeelsbeleid is gericht op het benutten en ontwikkelen van kwaliteiten van mensen en op het optimaliseren van hun inzet, binding, welbevinden en toewijding aan de bedrijfsdoelstellingen.

Hoofdkantoor Venray -

Werkzaamheden

Op management niveau zit je in de toezichthoudende rol gericht op organisatorische cultuur. Je informeert en adviseert directie (on)gevraagd van advies omtrent HR stukken. Daarbij waarborg je de naleving van arbeidsvoorschriften en arbeidswetgeving in samen werking met onze projectleiders.

In de rol van HR manager fungeer jij als aanspreekpunt op HR gebied voor werknemers. Vormgeven en uitvoeren van werving-, selectiebeleid en proces. Het organiseren en coördineren van functioneringsgesprekken. Opstellen van functieprofielen en relevante competenties. Bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door middel van bijscholing en/of training. Het vormgeven, uitvoeren, handhaven en professionaliseren van HR beleid op onder andere het gebied van verzuim, instroom, doorstroom, uitstroom en opleiding. Het adviseren en uitvoeren van algemene personeelsadministratie. Het signaleren van knelpunten in de uitvoering en het ondernemen van verbeteracties.

Verantwoordelijkheden

Je hebt de verantwoordelijkheid over de correcte uitvoering van de werkzaamheden van de HR-officers en indien nodig geef je aanwijzingen, coach, stimuleer en corrigeer je jouw team. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor de HR-officers en zorgt voor goede communicatie en informatie-uitwisseling.

Wat bieden wij

✓ Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd vanaf €3.200,- tot een maximum van €4.500,-
✓ Een fijne werksfeer in platte en informele organisatie;
✓ Een organisatie die jou de mogelijkheid geeft om jezelf te ontwikkelen en waar jouw mening ertoe doet;
✓ Een all-round, uitdagende functie waar geen enkele dag hetzelfde is.

Ben jij onze match?

Jij bent een zelfstandige, ervaren en ondernemende HR manager die graag in een snel veranderde omgeving werkt.

Je bent:
✓ Daadkrachtig, proactief, adviserend, coachend en motiverend;
✓ Je bezit over leiderschap, overtuigingskracht, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid;
✓ In staat om zowel met een helicopterview naar HR processen te kijken als ook hands-on aan de slag te gaan met dagelijkse werkzaamheden;
✓ Woonachtig in een straal van 35 km rondom Venray.


Je hebt:
✓ HBO werk- en denkniveau, het liefst een opleiding in de richting van HR of bedrijfskunde;
✓ 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
✓ Kennis van MS Office;
✓ Kennis van begrippen en inzicht in processen op arbeidsvoorwaardelijk en personeel gebied;
✓ Kennis en inzicht in personeelsinformatiesystemen.

Goed om te weten

Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s en krijgt op ons kantoor een mooie werkplek. Wij willen samen met onze collega’s de beste blijven in onze branche. Jij vormt hier een belangrijke schakel in! Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie om onze organisatie en de HR-afdeling naar een hoger niveau te tillen. Jouw ideeën, advies en initiatieven worden bij ons serieus genomen voor verdere ontwikkeling. Ons motto is: wij doen het samen!

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze afdeling HR. Via het telefoonnummer 088 374 56 00 of per mail via sollicitatie@eyewatchsecuritygroup.net.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.