Marketeer   /  Hoofdkantoor Venray

Solliciteer nu

Marketeer

Weet jij overtuigende en leesbare teksten uit je mouw te schudden en heb je de meest creatieve ideeën voor onze marketingcampagnes waarbij foto- en videografie een rol spelen? Ga als marketeer aan de slag binnen het team van Eye Watch Security Group.

Hoofdkantoor Venray -

Werkzaamheden

In de rol van marketeer heb je een belangrijke inbreng in de manier waarop en met inzet van welke middelen we onze interne en externe doelen kunnen realiseren. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om reeds opgedane ervaring in het online marketing gebied te gebruiken om mede vorm te geven aan de verdere online (en offline) strategie van Eye Watch Security Group.

Een echte aanpakker die weet waar die het over heeft en de mentaliteit heeft om het team gevraagd en ongevraagd mee te nemen in nieuwe plannen. Iemand die buiten de vaste kaders kan denken en niet schuw is om buiten zijn functiegebied te denken. Samen met externe professionals maak je de tofste uitingen waarmee je interne en externe doelen zult bereiken.

Verantwoordelijkheden

✓ Je werkt aan de continue verbetering van de online journey en stelt hierbij steeds de vraag: wat is nodig om de klant en potentieel medewerker voor Eye Watch Security Group te laten kiezen?;
✓ Je maakt hierbij gebruik van onderzoek, experimenten, personalisatie en segmentatie, zodat we iedereen bereiken op de juiste plaats en het juiste moment;
✓ Je analyseert online klantgedrag en marktdata;
✓ Je bedenkt, analyseert en optimaliseert onze inspanningen op het gebied van SEA, social media, SEO en e-mailmarketing. Foto- & Videografie uitdenken behoort hier ook bij;
✓ Je analyseert Google Analytics data en geeft hiermee input voor online o.a. de social media-inspanningen (YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn);
✓ Je identificeert knelpunten op de website en onderzoekt waar mensen eventueel in vastlopen;
✓ Je signaleert trends & ontwikkelingen in de beveiligingsbranche.

Verder ontwikkel je, samen met je collega’s, actieplannen en brengt ze naar de finish. Denk hierbij bijvoorbeeld aan campagnes, content maken, samenwerkingen initiëren en onderhouden.

Wat bieden wij

✓ Een fijne werksfeer in platte en informele organisatie;
✓ Veel zelfstandigheid;
✓ Een organisatie die jou de mogelijkheid geeft om jezelf te ontwikkelen en waar jouw mening ertoe doet;
✓ Een nog helemaal nieuwe rol waarbij je veel vrijheid hebt om die een eigen invulling te geven;
✓ Een all-round, uitdagende functie waar geen enkele dag hetzelfde is.

Ben jij onze match?

✓ Je bent nieuwsgierig, leergierig, resultaatgericht en gedreven;
✓ Je hebt energie voor 10 en bent positief ingesteld;
✓ Je ziet mogelijkheden en denkt in oplossingen;
✓ Je bent creatief en assertief;
✓ Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, commerciële schrijfervaring is een pré;
✓ Je hebt een paar jaar ervaring op het gebied van online marketing;
✓ Relevante opleiding zoals mbo of hbo-marketing;
✓ Resultaatgericht en prima met cijfers;
✓ Bereid om minimaal 32/40 uur te werken;
✓ Je kunt zelfstandig naar ons kantoor komen.

Goed om te weten

We zijn hard op weg de beste in onze branche te blijven. Jij vormt hier een belangrijke schakel in! Je krijgt veel vrijheid in de functie en je ideeën en initiatieven worden serieus genomen voor verdere ontwikkeling. Ben jij onze nieuwe topper?! Reageer dan via onderstaande button!

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.