Open Sollicitatie   /  Landelijk

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Ben je nog aan het oriënteren welke functie het beste past bij jouw ervaring? Weet je niet zo goed waar je kracht ligt maar weet je wel dat je graag bij ons wilt werken?

Stuur ons een open sollicitatie waarin je aangeeft wie je bent en wat bij jou past. We kijken graag mee voor de mogelijkheden.

Landelijk -

Werkzaamheden

Omdat we een groeiende organisatie zijn met verschillende werklocaties en werkzaamheden kunnen we regelmatig en snel inspelen op ontwikkelwensen, functie-inhoud en woon-werkafstand. Geef ons dus aan waar je vrolijk van wordt zodat wij kunnen kijken wat bij je past.

Wat bieden wij

We bieden je een salaris afhankelijk van de functie, verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Exclusief toeslagen en reiskosten á € 0,19 per kilometer, met een maximum van 35 kilometer. Beloning gaat conform CAO Veiligheidsdomein inclusief toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

Naast mooie verdiensten kunnen wij je opleiden! Dus mocht je geen papieren hebben, bij ons zit je goed. En wanneer je bij ons begint, krijg je een laptop van ons cadeau! We bieden je een mooi salaris afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Als klap op de vuurpijl kom je terecht in een dynamisch en gezellig team.

Ben jij onze match?

Elke functie kent zijn eigen kracht. Houd jij in een helicopterview alles in de gaten op de hypermoderne videocentrale? Kun jij een team van beveiligers aansturen en ervoor zorgen dat het team naar een hoger niveau wordt gebracht? Of ben jij die gemotiveerde beveiliger voor diverse objecten in het land? Misschien werk je liever op kantoor aan ons bedrijf? Alles is mogelijk!

Goed om te weten

We bieden een maandrooster waarin voor zover mogelijk rekening wordt gehouden met een juiste opbouw en balans tussen ochtenden, avonden, nachten en weekenden, passend bij je functie.

Kortom, wij komen graag met jou in contact: reageer via onderstaande knop.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.