Centralist   /  Hoofdkantoor Venray

Solliciteer nu

Centralist

Zie jij jezelf al zitten in een beveiligde hightech omgeving waar je op afstand toezicht houdt, alarmmeldingen beoordeelt en de veiligheid van onze klanten in goede banen leidt? Geef je carrière een boost en solliciteer vandaag nog.

Hoofdkantoor Venray -

Werkzaamheden

Als beveiliger binnen het Operations Center werk je in een hecht team en ben je verantwoordelijk voor veiligheid van onze klanten en hun eigendommen. Doormiddel van de videowall houd je toezicht, verwerk je alarmen volgens instructies & protocollen en verwerk je de rapportages.

Stressvolle situaties passeren de revue, wat betekent dat je je hoofd koel moet houden. Je schakelt snel en adequaat waarbij je een servicegerichte instelling hebt en klanten vriendelijk te woord staat.

Verantwoordelijkheden

• uitlezen van camerabeelden en reageren bij onregelmatigheden;
• aannemen van alarmen, aanmaken van taakalarmen en doorzetten naar de juiste surveillant indien aanwezig;
• sluitbegeleiding via camera's;
• correct opstellen van formulieren voor de klant;
• openen en sluiten van slagbomen bij klanten.

Wat bieden wij

We bieden je een werkplek binnen een innoverende en snelgroeiende omgeving waarin ruimte is voor initiatief en ideeën. Je komt terecht in een organisatie welke vooruit wil en hierdoor blijft investeren in innovatie en mensen!

Naast mooie verdiensten kunnen wij je opleiden! Dus mocht je geen papieren hebben, bij ons zit je goed. En wanneer je bij ons begint, krijg je een laptop van ons cadeau! We bieden je een mooi salaris afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd.

We bieden een maandrooster waarin voor zover mogelijk rekening wordt gehouden met een juiste opbouw en een juiste balans tussen ochtenden, avonden, nachten en weekenden. Je ontvangt een marktconform salaris, reiskostenvergoeding á € 0,21 per kilometer, met een maximum van 35 kilometer. Je kunt gebruik maken van onze interessante collectieve zorgverzekering.

Verdien tussen de €2.450,- en €2.800,- per maand afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd.

Ben jij onze match?

Je bent:
• in het bezit bent van diploma BoCa, certificaat Basiskennis cameratoezicht, certificaat Effectief waarnemen (of bereik dit te halen);
• in het bezit van een beveiligingsdiploma niveau 2;
• bekend bent met geautomatiseerde systemen;
• in het bezit van een rijbewijs én auto;
• 24/7 inzetbaar bent (incl. avonden/nachten/weekenden/feestdagen);
• communicatief sterk en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Goed om te weten

Zodra je bij ons in dienst bent doorloop je ons onboardingstraject en ontvang je een persoonlijke carrièremap zodat je het maximale uit jezelf én je carrière bij ons kunt halen.

Geef je carrière een boost en reageer via onderstaande knop.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.

Wij zoeken in #Venray