Planner   /  Hoofdkantoor Venray

Solliciteer nu

Planner

Jij vind gecompliceerde puzzels in de planning een uitdaging. Jij behoudt de balans tussen klantbelang en medewerkerstevredenheid én durft hierin beslissingen te nemen. Jij bent stressbestendig, creëert orde in de chaos én behoud het overzicht. Jij bent dé persoon die we zoeken.

Hoofdkantoor Venray -

Werkzaamheden

Je ondersteunt onze operationele afdeling en draagt zorgt voor een sluitende korte en lange termijn personeelsplanning. Je speelt in op (langdurige) afwezigheid van medewerkers en je vult gaten in het rooster die zijn ontstaan door bijvoorbeeld ziekte of verlof. Je bent een belangrijke schakel voor onze administratie want je zorgt voor correcte administratie van de uren voor de facturatie en verloning. Daarnaast zorgt je dat de beveiligers voorzien zijn van de juiste papieren.

Je daagt jezelf continu uit om de resultaten telkens weer te verbeteren en je bent bezig met het maken van efficiënte keuzes. Hierbij stel je niet alleen de belangen van de organisatie centraal maar zeer zeker ook die van de medewerkers. Jouw planning heeft een grote invloed op het werkende en privé leven van de medewerkers.

Daarnaast kun je door al jouw inspanningen onze klanten voorzien van een sluitende planning. Jouw resultaten zijn dus van groot belang voor de doelstellingen van Eye Watch Security Group, onze medewerkers én onze klant. Samen met je collega's van de Planning verzorg je de planning van ongeveer 250 beveiligingsmedewerkers.

Verantwoordelijkheden

✓ Je bent samen met je collega planner verantwoordelijk voor het voeren van een correcte personeelsplanning (conform CAO Veiligheidsdomein);
✓ Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie van de uren voor de facturatie en de verloning;
✓ Je bent de schakel tussen onze beveiligers, klanten en kantoor;
✓ Je bent verantwoordelijk voor het aanpassen van de planning bij ziekmeldingen, adhoc
opdrachten, calamiteiten e.d.;
✓ Je signaleert tijdig knelpunten in de planning en zoekt hiervoor een oplossing;
✓ Je voert bijkomende administratieve werkzaamheden uit.

Wat bieden wij

We bieden je een salaris afhankelijk van de functie, verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Je krijgt een afwisselende functie met uitzicht op een vast dienstverband. Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s en krijgt op ons kantoor een mooie werkplek.

We willen de beste blijven in onze branche. Jij vormt hier een belangrijke schakel in! Je krijgt veel vrijheid in de functie en je ideeën en initiatieven worden serieus genomen voor verdere ontwikkeling. We doen 't samen!

Ben jij onze match?

Je bent:
✓ Je bent bereid om samen met je collega-planner piket diensten te draaien (dus buiten kantoortijden werken);
✓ Secuur, communicatief vaardig en je hebt een positieve instelling;
✓ Woonachtig in een straal van 35 km rondom Venray.

Je hebt;
✓ MBO-4 / HBO Werk- en denkniveau;
✓ Minimaal een aantal jaren ervaring als personeelsplanner, roostermaker of vergelijkbaar (ervaring in particuliere beveiliging is mooi meegenomen);
✓ Geen 9 tot 5 mentaliteit;
✓ Ervaring met het werken volgens een CAO (pré).

Je kunt;
✓ Goed zelfstandig werken, maar je ook prettig voelen binnen een team.

Goed om te weten

Zodra je bij ons in dienst bent doorloop je ons onboardingstraject en ontvang je een persoonlijke carrièremap zodat je het maximale uit jezelf én je carrière bij ons kunt halen.

Geef je carrière een boost en reageer via onderstaande knop.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen zijn wij het beste beveiligingsbedrijf van Nederland.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.