Projectleider   /  Hoofdkantoor Venray

Solliciteer nu

Projectleider

Jij bent een expert in aansturen, het overzicht houden en actief contact onderhouden met zowel onze klanten alsook onze medewerkers. Dit alles in combinatie met een goede dosis enthousiasme. Je bent positief en trekt ons bedrijf naar een hoger niveau. We zoeken een Projectleider die projecten leidt en coördineert. Bouw samen met ons aan een groots Eye Watch Security Group.

Hoofdkantoor Venray -

Werkzaamheden

Als Projectleider ben je eindverantwoordelijk voor jouw klantenportefeuille bij nieuwe en lopende projecten. Je houdt het overzicht en onderhoudt actief het contact met jouw klanten en collega's waarbij je als een sparringpartner oplossingsgericht het project leidt.

Jouw klanten zijn heel divers; immers elke organisatie heeft behoefte aan veiligheid. Dat maakt ook dat geen enkele dag hetzelfde is. Vanuit onze vestiging in Venray opereren we door héél Nederland. Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Op ons hoofdkantoor in Venray werk je samen met professionals in de beveiliging. Samen blinken we uit in waar we goed in zijn; de wereld veiliger maken.

Met jouw organisatievermogen ben je in staat om vanuit een goede LEAN-planning alles op de juiste manier vast te leggen om diverse projecten te realiseren. Jouw manier van leiderschap leidt tot trotse medewerkers en tevreden klanten.

Verantwoordelijkheden

Als projectleider krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dit zullen jouw taken zijn:
✓ Je bent eindverantwoordelijk voor je klant.
✓ Je bent een sparingspartner voor jouw klanten en kijkt oplossingsgericht.
✓ Je bent eindverantwoordelijk voor de personeelsplanning van jouw klanten.
✓ Je onderhoud dagelijks contacten met jouw medewerkers.
✓ Je bent een teamplayer.

Wat bieden wij

✓ Zeer goed salaris in onderling overleg.
✓ Goede arbeidsvoorwaarden.
✓ Een auto van de zaak.
✓ Een laptop en telefoon van de zaak.
✓ Vaste representatie vergoeding.
✓ Een groeiende, gezonde en laagdrempelige dienstverlener in de beveiliging.
✓ Aandacht en ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
✓ Je komt te werken in een professioneel team, dat als zelfstandig onderdeel opereert in een informeel bedrijf.

Ben jij onze match?

Je bent een belangrijke sleutel voor het leiden van autonome teams. Je bent "een leider met lef, die resultaatgericht is, die continu verbetert, die medewerkers uitdaagt, die samenwerking stimuleert en die daarnaast eerlijk en transparant is”. Je weet de dromen van medewerkers te koppelen aan jouw eigen ambitie, je bouwt een team en maakt samen met het team van een klant een fan. Met een projectleider zoals jij voelen medewerkers zich verbonden.

Je bent ervaren in een coördinerende rol in een projectmatige omgeving. Je bent niet bang om contacten te leggen en je onderneemt initiatieven die leiden tot verbindingen. Je bent proactief, ondernemend, gedreven, sociaal sterk, energiek en je toont eigenaarschap.

Verder vinden wij het erg prettig als je jezelf herkent in (veel van) onderstaande punten:
✓ HBO werk en denkniveau.
✓ Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in soortgelijke functie.
✓ Communicatief vaardig en sterk.
✓ Leiderscapaciteiten.
✓ Commercieel vaardig.
✓ Doel en target gericht.
✓ Ambitieus.
✓ Geen 9 tot 5 mentaliteit.
✓ Een doener.

Goed om te weten

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en is deze job jou op het lijf geschreven? Reageer dan via onderstaande knop.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Jack Peeters. Via het tel.nr. 088 374 56 00 of per mail via sollicitatie@eyewatchsecuritygroup.net

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is een van de snelst groeiende beveiligingsorganisatie van Nederland. Met meer dan 200 medewerkers zijn wij dagelijks samen aan de slag in de beveiligingsbranche. Objectbeveiliging, mobiele surveillance, toezichthouder, sluit en openingsronden, alarmopvolging, hospitality beveiliging én een professionele meldkamer zijn zomaar een paar grepen uit de diensten die wij aanbieden. Hierbij bedienen we vrijwel alle sectoren uit de markt. Denk hierbij aan logistieke centra, de bouw, de horeca. Wij zorgen samen voor de veiligheid van onze klanten.