Recruiter   /  Hoofdkantoor Venray

Solliciteer nu

Recruiter

Samen met ons HR Team zorg jij ervoor dat de juiste kandidaten op de juiste plek binnen Eye Watch Security Group komen te zitten. In ons HR Team zorg je ervoor dat je de werving naar een hoger niveau brengt.

Hoofdkantoor Venray -

Werkzaamheden

Door de groei van onze organisatie is het belangrijk dat we continu voldoende en de beste mensen op de juiste locaties en objecten hebben. Jij zet in op zowel strategische als operationele werving waardoor onze organisatie slim groeit en weet de beste kandidaten feilloos te vinden. In deze arbeidsmarkt zet jij alles op alles om de actief en latent werkzoekenden warm te maken voor Eye Watch Security Group. En hoe je dit gaat doen? Dat is uiteraard geheel aan jou!

Verantwoordelijkheden

Met je commerciële instelling heb je als doel om te scoren. Dit doe je door proactief en creatief te handelen en je weet hiermee de juiste talenten te vinden én overtuigen om bij ons te komen werken. Wanneer je de perfecte kandidaat hebt gevonden weet je je collega's te overtuigen van deze goede kandidaat en je zorgt ervoor dat deze persoon direct aan de slag kan. Je gebruikt naast LinkedIn diverse sourcingkanalen en social media en zet verder alle mogelijke manieren in om kandidaten zo persoonlijk mogelijk te benaderen.

Wat bieden wij

We bieden je een fulltime werkplek binnen een innoverende en snelgroeiende omgeving waarin ruimte is voor initiatief en ideeën. Je komt terecht in een organisatie welke vooruit wil en hierdoor blijft investeren in innovatie en mensen. We bieden je een mooi salaris afhankelijk van werkervaring en leeftijd.

Ben jij onze match?

Je hebt:
✓ HBO werk- en denkniveau;
✓ Je hebt ervaring met het werven en sourcen van de juiste kandidaten;
✓ Je hebt een creatieve blik op uitdagingen in de huidige arbeidsmarkt.

Je bent:
✓ Communicatief sterk, zowel naar collega's als naar de markt,
✓ Oplossingsgericht en kijkt verder.

Goed om te weten

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en is deze job jou op het lijf geschreven is? Reageer dan via onderstaande knop.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze afdeling HR. Via het telefoonnummer 088 374 56 00 of per mail via hr@eyewatchsecuritygroup.net.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.