People of Eye Watch Security Group

De mensen die bij Eye Watch Security Group werken hebben allen een eigen verhaal en een eigen rol binnen het team. Verhalen die we graag met jullie delen. In deze storytelling maken we kennis met Franny van de Rijt, supervisor.

"Van werken bij een boomkwekerij tot werken in de kunststofwereld als spuitgieter, tot supervisor beveiliger. Drie verschillende wegen die ik heb belopen. Van 2001 tot 2009 heb ik als beveiliger veel ervaring opgedaan. Zo heb ik gewerkt als mobiel surveillant, objectbeveiliger, beveiliger bij evenementen, kermis, optreden etc.. Een zo divers mogelijk pakket zodat ik overal vanaf weet. Een hele andere wereld dan de kunststof, dat is een ding dat zeker is.

Bij Eye Watch Security Group ben ik supervisor sinds augustus 2020 op een vast object. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn o.a. controlerondes lopen, controleren van de (brand)veiligheid binnen het bedrijf, planningen maken voor het team en contacten onderhouden met de klant. Brandveiligheid is een focuspunt op mijn object. Zo voeren we extra controles uit!

Als supervisor beveiliger moet je soms streng optreden, mensen aanspreken op hun gedrag en hierbij onderbouwende uitleg geven. Op het object zijn momenteel zo'n 40 tot 60 medewerkers. In het gebouw is geen receptie, dus bij externe bezoekers dienen wij op verzoek erop toe te zien dat alle regels worden nageleefd. Extra alertheid is in deze coronatijden een vereiste. Zo hangen er diverse dispensers met desinfectie, alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen en bij het minste of geringste wordt door het team BHV alles ontsmet.

We werken met een vast team beveiligers, wat ervoor zorgt dat we een hecht team zijn: een eenheid. Ik ben erg trots op mijn team en ook op mijzelf. We hebben een leuke club collega's binnen het Eye Watch Security Group Team."

Onze berichten op de voet volgen? Klik dan hier voor onze Eye Watch Security Group Facebook pagina en klik vervolgens op volgen.