TAPA Facility Security Requirements

Home   /   TAPA Facility Security Requirements

Eén van onze speerpunten binnen onze dienstverlening is het bieden van beveiliging binnen de logistiek, ofwel Supply Chain Security. Vol trots bedienen wij inmiddels landelijk meerdere grote (internationale) opdrachtgevers in de high-value industrie en we zijn dus ook lid en ambassadeur van de TAPA EMEAA en TAPA Certificeringen. Dus wanneer u TAPA certificering nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze beveiligingsspecialisten nemen u graag bij de hand en ontzorgen daar waar kan. Zo kunnen wij de technische beveiligingsinstallaties voor uw bedrijfspand, warehouse, magazijn of wagenpark leveren. Onze systemen voldoen aan de regels zoals deze gesteld worden binnen de TAPA norm.

TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en heeft als missie vrachtverlies binnen de Supply Chain van de klant zoveel mogelijk in te perken. Het creëert een supplychain, met gecontroleerde en traceerbare producten binnen een kostenefficiënte en beveiligde omgeving. Het draait niet enkel om technische en praktische aanpassingen, maar het heeft ook betrekking op logistieke handelingen en beveiligingsopleiding.

Wij als beveiligingsbedrijf zijn lid en ambassadeur van de TAPA EMEAA en TAPA Certificeringen. Met deze stempel op ons bedrijf hebben we de eerste voetstappen gezet in het jarenlang bewaken en beveiligen van productfaciliteiten binnen de logistiek. Onze beveiligers zijn allen getraind met de vereisten binnen de TAPA FSR, TSR en PSR zodat je zeker bent van de kennis en kwaliteit van onze mensen.

Onze beveiligingspecialisten zijn bekend met het bewaken en beveiligen van uw wagenpark, magazijn en warehouse. De specialisten van Eye Watch Security Group zijn volledig bekend met de vereisten van TAPA FSR, TSR en PSR. Conform de vereisten van FSR (paragraaf 7.6.6. en 7.6.7.) trainen wij onze werknemers welke wij inzetten binnen een TAPA-A gecertifieerd object.

Wat betekent dit?
FSR 7.6.6. Security / Threat Awareness training to be provided to all members of te work force in the first 60 days of employment and thereafter every 2 years.

FSR 7.6.7. Information Security awareness training focused on protection buyer’s electronic and physical shipping data provided to workforce having access to Buyer’s information.

Kortom; wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen in relevante nationale en internationale trainingen zodat onze opdrachtgever zeker (mogen) zijn van hun zaak!

Onze Quality Officer is een gecertificeerd IFPO CPO (certified protection officer): www.ifpoeurope.eu