Centralist   /  Fulltime / Parttime

Solliciteer nu

Centralist

Houd jij in een helicopterview alles in de gaten? Kun jij je hoofd koel houden tijdens stressvolle situaties? Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Geef je carrière een boost en solliciteer vandaag nog.

Verdien tussen de €2.450,- en €2.800,- per maand afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd.

Fulltime / Parttime - Venray

Werkzaamheden

Als centralist werk je in een hecht team en ben je verantwoordelijk voor veiligheid van onze klanten en hun eigendommen. Doormiddel van onze videowall houd je toezicht, stuur je mobiele surveillanten aan, verwerk je alarmen volgens instructies & protocollen en verwerk je de rapportages.

Stressvolle situaties passeren de revue, wat betekent dat je je hoofd koel moet houden. Je schakelt snel en adequaat waarbij je een servicegerichte instelling hebt en klanten vriendelijk te woord staat.

Verantwoordelijkheden

• uitlezen van camerabeelden en reageren bij onregelmatigheden;
• aannemen van alarmen, aanmaken van taakalarmen en doorzetten naar de juiste surveillant;
• sluitbegeleiding via camera's;
• correct opstellen van formulieren voor de klant;
• openen en sluiten van slagbomen bij klanten;
• opvang nachtreceptie bij hotels.

Wat bieden wij

We bieden je een werkplek binnen een innoverende en snelgroeiende omgeving waarin ruimte is voor initiatief en ideeën. Je komt terecht in een organisatie welke vooruit wil en hierdoor blijft investeren in innovatie en mensen!

Naast mooie verdiensten kunnen wij je opleiden! Dus mocht je geen papieren hebben, bij ons zit je goed. En wanneer je bij ons begint, krijg je een laptop van ons cadeau! We bieden je een mooi salaris afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Als klap op de vuurpijl kom je terecht in een dynamisch en gezellig team. Wanneer je 6 maanden in dienst bent ontvang je van ons een starters voucher t.w.v. €100,00 welke je vrij kunt besteden.

We bieden je een mooi salaris afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Daarnaast bieden we je een laptop van de zaak, en - als klap op de vuurpijl- een dynamisch en gezellig team op de centrale.

We bieden je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding á € 0,19 per kilometer, met een maximum van 35 kilometer. Je kunt gebruik maken van een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze match?

Je bent:
• in het bezit bent van diploma BoCa, certificaat Basiskennis cameratoezicht, certificaat Effectief waarnemen (of bereid bent deze te behalen);
• in het bezit van een beveiligingsdiploma niveau 2;
• bekend bent met geautomatiseerde systemen;
• in het bezit van een rijbewijs én auto;
• 24/7 inzetbaar bent (incl. avonden/nachten/weekenden/feestdagen);
• communicatief sterk en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Goed om te weten

We bieden een maandrooster waarin voor zover mogelijk rekening wordt gehouden met een juiste opbouw en een juiste balans tussen ochtenden, avonden, nachten en weekenden.

Geef je carrière een boost en reageer via onderstaande knop.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.