Object Beveiliger   /  In overleg, ook ZZP

Solliciteer nu

Object Beveiliger

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde objectbeveiliger voor een object in Rotterdam. Geef je carrière een boost en solliciteer vandaag nog.

Verdien tussen de €2.450,- en €2.800,- per maand afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd.

Ben je ZZP'er? Reageer dan ook voor de mogelijkheden!

In overleg, ook ZZP - Rotterdam

Werkzaamheden

Werken op bijzondere objecten, dat is wat je bij ons kunt doen. De veiligheid van bezoekers, medewerkers en het object staat centraal. Geen dag is hetzelfde dankzij een uitgebreid takenpakket.

In de functie van Object Beveiliger werk je zelfstandig, ontlast je de klant en waak je over hun eigendommen. Je bent verantwoordelijk voor de brand-, sluit-, en controlerondes en voor de openingen. Je voert controlerondes uit bij panden en bij ongewenste of gevaarlijke situaties reageer je adequaat en schakel je indien nodig hulpdiensten in. Verder handel je alarmmeldingen in jouw regio professioneel af. Dit doe je in samenwerking met de alarmcentrale en onze centralisten. Uiteraard heb je een team van collega’s waar je mee kunt overleggen.

We starten met een inwerktraject waarin we je kennis laten maken met de werkzaamheden, afhankelijk van de ervaring die je zelf meebrengt.

Wat bieden wij

We bieden je een werkplek binnen een innoverende en snelgroeiende omgeving waardoor je écht onderdeel bent van de groei van ons bedrijf. Je komt terecht in een organisatie welke vooruit wil en hierdoor blijft investeren in innovatie en mensen! Jouw ideeën zijn welkom en zo groei je met ons mee!

We bieden je een professioneel en gezellig team waarbij teamspirit en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Onze jaarlijkse BHV cursus frist je weer op zodat je zonder zorgen op de werkvloer kunt staan.

Naast mooie verdiensten kunnen wij je opleiden! Dus mocht je geen papieren hebben, bij ons zit je goed. En wanneer je bij ons begint, krijg je een laptop van ons cadeau! We bieden je een mooi salaris afhankelijk van de functie verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Als klap op de vuurpijl kom je terecht in een dynamisch en gezellig team. Wanneer je 6 maanden in dienst bent ontvang je van ons een starters voucher t.w.v. €100,00 welke je vrij kunt besteden.

Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van de functie, verantwoordelijkheden, werkervaring en leeftijd. Je ontvangt reiskostenvergoeding á € 0,19 per kilometer, met een maximum van 35 kilometer en je kunt gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Beloning gaat conform CAO Veiligheidsdomein inclusief toeslagen, reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering, pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering.

Ben jij onze match?

Je bent
• representatief;
• in het bezit van je beveiligersdiploma of bereid om deze te halen;
• flexibel qua werktijden, stressbestendig en collegiaal;
• communicatief sterk en handelt snel;
• administratief sterk onderlegd;
• uiterst computervaardig.

Je hebt:
• de mogelijkheid om op het werk te komen;
• een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duits taal;
• de vaardigheid om in oplossingen te denken, niet in problemen.

Goed om te weten

We bieden een maandrooster waarin voor zover mogelijk rekening wordt gehouden met een juiste opbouw en balans tussen ochtenden, avonden, nachten en weekenden.

Geef je carrière een boost en reageer via onderstaande knop.

Solliciteer nu

Over ons

Eye Watch Security Group is één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor hebben wij de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden.

Ons personeel kennen we bij naam, dat vinden we belangrijker dan een personeelsnummer.