CCTV

Alles in beeld

Bij EWSG laten we graag zien wat CCTV allemaal kan betekenen. CCTV kan worden ingezet als preventief middel om personen en objecten te beschermen. Naast het preventieve aspect biedt CCTV ook een toezichtsfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld verkeerssituaties beoordelen, de openbare ruimte in de gaten houden en de bewegingen van (grote) groepen mensen volgen.

Ten slotte kunnen CCTV-beelden worden gebruikt bij het opsporen van personen die strafbare feiten, zoals inbraken, overvallen en straatroven hebben gepleegd. Uiteraard zijn CCTV-camera’s ook inzetbaar bij evenementen, waarmee verschillende incidenten kunnen worden opgespoord.

Wat is het grootste voordeel van CCTV?

Eigenlijk is er niet één specifiek voordeel van het gebruik van CCTV, omdat dit afhangt van de situatie en het doel.

Als we kijken naar het algemene voordeel van CCTV, kunnen we concluderen dat de veelzijdigheid ervan het grootste voordeel is, aangezien het in verschillende situaties kan worden toegepast.

Een belangrijk voordeel van de preventieve werking is het vergroten van de veiligheid, omdat bezoekers zich bewust zijn dat ze worden geobserveerd, wat vervelende situaties kan voorkomen.

Het voordeel van de toezichtfunctie is dat hulpverlening gericht kan worden aangestuurd.

Wat kost CCTV voor bij mijn bedrijf of woning?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van CCTV voor jouw bedrijf of woning? Wij bieden beveiligingsoplossingen op maat. Aangezien elke situatie uniek is, gaan onze experts graag met je om tafel om te bekijken welke oplossing(en) het beste aansluit(en) bij jouw situatie en wensen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de diensten van Eye Watch Security Group of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TOP