People Screening

Home   /   People Screening

Kent u dat? U heeft problemen met de winstbescherming van uw producten en/of goederen omdat deze lastig tot niet gedetecteerd kunnen worden door metaaldetectoren. Wij hebben de oplossing: maak kennis met de EWSG Solo Body Scan!

Het screenen van uw werknemers en leveranciers is in de huidige tijden niet meer weg te denken. Warehouses dienen te werken volgens de zéér strenge TAPA-normen waarbij goederen binnen de toeleveringsketen beschermd zijn tegen criminaliteit en diefstal. TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en heeft als missie vrachtverlies binnen de Supply Chain van de klant zoveel mogelijk in te perken. Het creëert een supplychain, met gecontroleerde en traceerbare producten binnen een kostenefficiënte en beveiligde omgeving. Het draait niet enkel om technische en praktische aanpassingen, maar het heeft ook betrekking op logistieke handelingen en beveiligingsopleiding.

Wij als beveiligingsbedrijf zijn lid en ambassadeur van de TAPA EMEAA en TAPA Certificeringen en kunnen warehouses beveiligen volgens deze TAPA normen. Sterker nog; we zijn voorloper op dit gebied i.v.m. onze EWSG Solo Body Scanner.

De EWSG Solo Body Scan is een efficiënte, contactloze en zeer snelle manier van people-screening waarbij de focus ligt op het afschrikken en derven van diefstallen binnen de logistiek. Dit is een absolute primeur op het gebied van beveiligen waarbij we wéér laten zien dat we vooroplopen in onze branche. Doormiddel van technieken welke te vinden zijn in satellieten, kunnen we werknemers en leveranciers op een zeer snelle en effectieve manier screenen. De EWSG Solo Body Scanner is snel en mobiel in te zetten. Zowel permanent als bij uitval of defect van uw bestaande metaaldetectiepoorten.

De kracht van onze EWSG Solo Body Scanner zit ‘m in het feit dat we gebruik maken van een random procedure waarbij onze scanner aangeeft wanneer iemand gevisiteerd dient te worden. Zo hoeft niet élke medewerker of leverancier gevisiteerd te worden, maar alleen verdachte situaties worden onder de aandacht gebracht. Hiermee trek je dus ook de medewerkers-tevredenheid omhoog doordat zij niet meer lang in de rij staan om naar huis te kunnen.

De EWSG Solo Body Scan is momenteel bij diverse warehouses actief en de geluiden zijn zéér positief! Dat is ook wel logisch als je weet dat er door onze EWSG Solo Body Scan ondertussen al miljoenen euro’s aan goederen zijn getackeld.