People screening

Alles in beeld

Onze geavanceerde people screening systemen verhogen de veiligheid bij verschillende checkpoints. Bijvoorbeeld in warehouses, overheidsgebouwen, scholen en meer. Nauwkeurig en snel.

Solo Body Scan

Metaaldetectoren kunnen niet alle risico's signaleren. Als medewerkers en gasten vertrekken, kunnen ze jouw eigendommen alsnog meenemen. Om dat tegen te gaan, ontwikkelden we de Solo Body Scan.

De Solo Body Scan is een snelle en contactloze methode om mensen te screenen. We creëerden de techniek speciaal om diefstal te voorkomen. De scan is met name geschikt voor de logistieke sector, om vrachtverlies in de supply chain te voorkomen. Daarmee is de Solo Body Scan de enige in zijn soort.

Live monitoring
Met live monitoring houden we jouw bedrijf altijd in de gaten. Bij alarmsignalen kunnen we gelijk ingrijpen en beelden met de autoriteiten delen.

Via jouw camera’s sporen we verdachte activiteiten op en reageren we snel op noodsituaties, zoals inbraken of overvallen. We kunnen een camerasysteem voor je installeren, maar als je al camera’s in huis hebt, is dat niet nodig. Onze servicecentrale kan alle soorten camera’s bedienen. En je bestaande systeem is makkelijk te integreren. 

TOP