Beveiliging met een glimlach

Eye Watch Security Group houdt je mensen en je materialen veilig, zodat jij je zeker en gerust voelt.

Een veilige toekomst

Onze werkwijze

Je supply chain is het kloppende hart van jouw bedrijf. Daarom zorgen wij voor waterdichte Supply Chain Security.

Onze beveiligingsspecialisten creëren voor ieder terrein een op maat gemaakt beveiligingsplan. Van logistieke warehouses tot vrachtterreinen. Hiermee ondersteunen we meerdere internationale organisaties in de high-value industrie.

Eye Watch Security Group is ambassadeur en TAPA EMEA-lid. Zo weet u dat onze beveiligingssystemen aan de allerhoogste eisen voldoen.

Meer over die systemen ontdekken? Onze beveiligingsspecialisten staan voor u klaar.

Missie

Ons geloof is dat het welzijn van mensen nauw verbonden is met een gevoel van veiligheid.

In een wereld die elke dag iets onveiliger lijkt te worden, is Eye Watch Security Group er altijd, dag en nacht, om jou die gemoedsrust te bieden. Terwijl wij waakzaam zijn, kun jij je richten op je werk, je kinderen zorgeloos laten spelen, of zelfs eens je auto vergeten af te sluiten.

Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Visie

Veiligheid is een primaire kernbehoefte van de mens. Wij streven ernaar dat mensen kunnen leven in vrijheid en veiligheid. Dit betekent dat wij ons inzetten voor een omgeving waarin iedereen zich beschermd voelt, zowel fysiek als mentaal. Door het implementeren van innovatieve technologieën en het bevorderen van sterke gemeenschapsrelaties, werken we aan het creëren van een samenleving waar iedereen zich veilig kan voelen.

Onze visie is een wereld waar mensen zonder angst kunnen werken, wonen en spelen, wetende dat hun welzijn onze hoogste prioriteit is. Samen bouwen we aan een veilige toekomst voor iedereen.

Commitment

Toewijding aan afspraken

Ownership

Verantwoordelijkheid nemen

Leiderschap

Duidelijk leiderschap

Resultaat

Focus op resultaten

Impact

Impact op mens en omgeving

Feiten en cijfers

Vanaf een zolderkamer in het ouderlijk huis van oprichter en CEO Dave van de Laar heeft Eye Watch Security Group zich in 20 jaar ontwikkeld tot een betrouwbare speler in de nationale beveiligingsbranche, met meer dan 300 toegewijde medewerkers op diverse locaties.

EWSG is een toonaangevende specialist in totaaloplossingen voor beveiligingsdiensten, dankzij voortdurende investeringen in personeel, training en materieel. Ons hoofdkantoor in Venray bedient ongeveer 1.500 opdrachtgevers door heel Nederland.

Onze mobiele surveillanten worden 24/7 gecoördineerd vanuit onze servicecentrale voor alarmopvolging, surveillance en brand- en sluitrondes.

Op ons hoofdkantoor worden gegevens verzameld en geanalyseerd vanuit al onze activiteiten, zodat operaties optimaal worden uitgevoerd en er snel en gericht actie kan worden ondernomen bij dreiging.

2005

Opgericht door CEO Dave van de Laar

15+ jaar

Ervaring in de beveiligingsbranche

200+

Toegewijde medewerkers

1.500+

Opdrachtgevers door heel Nederland

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Eye Watch Security Group of wilt u een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TOP