Human Detection Gate

Home   /   Human Detection Gate

Stel je voor: een veiligere wereld met effectieve doorloop-metaaldetectie die stabiele prestaties en eenvoudige bediening biedt, zonder dure operationele training. En het kan allemaal met onze Human Detection Gate – een primeur in Nederland!

Eye Watch Security Group innoveert voortdurend in veiligheidsoplossingen om een veiligere wereld te creëren, waarbij people screening een steeds grotere rol speelt. Onze unieke doorloop-metaaldetectoren zijn hoogwaardige en zeer gevoelige beveiligingspoorten die lichaamstemperatuur kunnen detecteren en zijn voorzien van slimme camera-technologie voor gedragsanalyse, visueel toezicht, temperatuurcontrole, face-detectie en people-counting. Met 18 detectiezones en 255 instelbare gevoeligheidsniveaus bieden ze ongeëvenaarde nauwkeurigheid.

Onze detectoren maken gebruik van een elektromagnetisch veld om meegevoerde metalen voorwerpen te detecteren en geven een geluids- en lichtalarm om aan te geven dat meegenomen metalen voorwerpen een bepaalde drempel overschrijden. Het apparaat heeft een modulair ontwerp, een intuïtieve interface en is gemakkelijk te gebruiken zonder training. Met zijn sterke metalen detectiemogelijkheden en 33 detectiezones, een uniek internet-remote managementsysteem en lichtgewicht ontwerp zijn onze doorloop-metaaldetectoren momenteel de meest toonaangevende op de markt.

Of je nu op zoek bent naar een verhuur- of koopoplossing voor logistiek en warehousing, scholen, overheid of evenementen, onze doorloop-metaaldetectoren bieden ongeëvenaarde prestaties en veiligheid. Wacht niet langer en maak jouw omgeving veiliger met onze Human Detection Gate!

Onze Human Detection Gate is ideaal voor de Supply Chain Security en Hospitality Security. Interesse? Neem contact op met onze afdeling Sales via info@eyewatchsecuritygroup.net of bel met +31 (0)88 374 56 00.