Jan van Dijk commercieel directeur

Eye Watch Security Group

Venray - Jan van Dijk start per 1 juni 2024 als commercieel directeur bij Eye Watch Security Group (EWSG). Met de komst van Van Dijk gaat EWSG zich sterker in de beveiligingsbranche positioneren.

Van Dijk heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche. Vanaf 1998 was hij ruim twaalf jaar in dienst bij CSU Security Services in diverse operationele en commerciële managementfuncties. Daarnaast was hij onder meer commercieel directeur bij ISS Security Services en de SERIS Group, één van de grootste Franse particuliere beveiligingsfirma’s.

Dave van de Laar, Chief Executive Officer van Eye Watch Security Group, noemt Van Dijk een aanwinst voor de organisatie: “Jan heeft jarenlange commerciële en operationeel achtergrond in de beveiligingsbranche. Zijn komst gaat enorm bijdragen aan verdere ontwikkeling van onze organisatie en de veiligheidsbranche.”

Verdere groei EWSG

Jan van Dijk draagt de titel Register Security Expert (RSE). Met de toevoeging van een RSE binnen de organisatie en de succesvolle tenders van o.a. Open Universiteit Heerlen en HAS Hogescholen zet EWSG de groei voort. Eye Watch Security Group vindt hiermee aansluiting op de top 10 grootste beveiligingsbedrijven van Nederland.

Vernieuwd managementteam

Dave van de Laar, Marcel Janssen (Chief Operations Officer), Rob Jagt (Executive Project Manager) en Jan van Dijk vormen vanaf 1 juni het managementteam van Eye Watch Security Group. Jagt is tevens Chief Protection Officer (CPO) binnen het bedrijf.

Meer weten over Eye Watch Security Group?

Wil je meer weten over de diensten van Eye Watch Security Group of wil je een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.

TOP