‘Je wordt echt gezien bij Eye Watch Security Group’

Beveiliger Judith Holtermans

Judith Holtermans (34) gaat als een speer. In de twee jaar dat ze bij Eye Watch Security werkt, ontwikkelde ze zich tot een beveiliger met oog voor anderen. Daardoor kreeg Judith al snel de kans om de opleiding tot supervisor te volgen.

Voordat Judith beveiliger werd, was ze magazijnmedewerker. Toen ze in 2022 even geen baan had, nam ze die tijd om te bedenken wat ze echt wilde. “Een oud-collega zei dat ze beveiligers zochten bij Eye Watch Security Group”, begint Judith. “Volgens haar had Eye Watch een heel leuk team. Ik dacht er eerder al eens over na om het beveiligingsvak in te gaan, maar toen ging het om een baan in Utrecht. Ik zag het niet zitten om elke dag van Limburg naar Utrecht te reizen. Dus toen deze kans voorbijkwam, dacht ik: dít vind ik wel interessant!”

Beveiliger met focus op collega's

Waar ze eerst in magazijnen werkte, houdt Judith ze nu veilig. Ze is beveiliger bij een paar verschillende warehouses in Venray. “Dat is toevallig”, zegt ze. “Maar het helpt me wel in mijn werk dat ik de binnenkant van magazijnen ken, weet wat voor werk de mensen hier doen en hoe ze zich voelen.” Judith focust zich van nature op de mensen om haar heen. Collega’s die nieuw in het team komen, kunnen erop rekenen dat Judith al hun vragen beantwoordt. Ook medewerkers die al wat langer meedraaien, helpt ze waar dat kan. “Ik denk daar niet over na, het gaat automatisch”, zegt Judith. “Als iedereen elkaar een beetje helpt, komen we allemaal verder. Ik zeg altijd: als je ergens hulp bij nodig hebt, bel mij maar gewoon.”

"Ik zie mezelf tot mijn pensioen bij Eye Watch Security Group werken.”

Beveiliger Judith Holtermans

Dat merkte haar supervisor ook op, die Judith al snel vroeg of ze assistent-supervisor wilde zijn. Judith: “Op papier ben ik gewoon beveiliger, maar ik neem haar taken over als ze ziek is of op vakantie gaat. Ik kreeg die kans omdat ze zag dat ik altijd bereid ben om anderen te helpen. Daardoor volg ik nu ook de opleiding tot security supervisor. Soms zeggen vrienden: ‘Je hebt die studie toch niet nodig? Je kan ook gewoon zo supervisor worden.’ Maar ik leer er zo veel van! Niet alleen voor mijn werk, maar ook dingen die me persoonlijk helpen.”

Gezien worden

Afgelopen december bleek dat Judiths supervisor niet de enige was die haar harde werk waardeerde. Judith won de V-Factor, een belangrijke prijs binnen Eye Watch Security Group. Ze legt uit: “Iedereen in het bedrijf kan een collega nomineren die uitblinkt in zijn werk. Uit die genomineerden kiest het hoofdkantoor dan de nummers één, twee en drie. Ik was al enorm vereerd dat ik überhaupt genomineerd was. Toen ik bij de uitreiking hoorde dat ik gewonnen had, dacht ik: ik?! Ik ben net beveiliger! Dat betekent dat je toch wel gezien wordt als je je best doet.”  

Een goed team is goud waard

Tussen Judith en haar collega’s zit het dus wel snor. Dat komt goed uit, want een fijn team vindt ze erg belangrijk. “Van de andere beveiligers tot de teamleiders en coördinatoren – we moeten er toch samen voor zorgen dat alles veilig verloopt. Dan is het wel handig als je goed kan samenwerken. Daarnaast vind ik het leuk om onder de mensen te zijn en een band met ze op te bouwen. We spreken elkaar bij Eye Watch allemaal met de voornaam aan, weten elkaar altijd te vinden en geven ook complimentjes. Hoewel mijn pensioen nog ver weg is, zie ik mezelf tot die tijd bij Eye Watch Security Group werken.”

Werken als beveiliger bij Eye Watch Security Group?

Bekijk hieronder onze vacatures.

TOP