Beveiliging voor bouwprojecten

Optimale beveiliging voor uw bouwprojecten, van start tot oplevering

Investering in veiligheid

Bij Eye Watch Security Group begrijpen we dat veiligheid in de bouwsector van het grootste belang is. Onze uitgebreide beveiligingsoplossingen zijn speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van bouwplaatsen te voldoen, zodat u zich kunt concentreren op het succesvol voltooien van uw projecten.

Een bouwplaats, met zijn waardevolle machines, gereedschappen en installaties, gelegen op een open terrein, is vaak een doelwit voor dieven en vandalen. Dit resulteert jaarlijks in aanzienlijke financiële schade voor bouwbedrijven.

Diefstal en vandalisme kosten de bouwsector maar liefst 250 miljoen euro. Meer dan de helft van de Nederlandse medewerkers in de bouw ziet een toename in criminaliteit op de bouwplaats. Het overgrote merendeel (59 procent) is zelf getuige geweest van diefstal.

In 2023 zag 55 procent van de medewerkers in de bouw een toename van criminaliteit binnen de bouwsector.

55%

ziet toename criminaliteit in bouw

€ 250 mln.

Schade door diefstal

59%

was getuige van diefstal

Oplossingen en services

Wilt u criminaliteit op uw bouwprojecten stoppen? Vertrouw op de oplossingen van Eye Watch Security Group. Wij zijn gespecialiseerd in bouwplaatsbeveiliging en zorgen voor voortdurend toezicht, waardoor uw bouwterrein beschermd blijft tegen onbevoegden.

Beveiliging voor bouwprojecten: de complete bouwbeveiliging Bouwportier

Voordelen in één oogopslag

24/7 bewaking

Constante monitoring voor bouwterreinen, havens en gebouwen.

Gebruiksvriendelijk

Intelligente camera's toegankelijk via een app.

Video Observatie Centrale

Continu toezicht voor optimale controle.

Kostenefficiënt

Scherp geprijsde oplossingen.

Veelzijdig toepasbaar

Geschikt voor logistiek, industrie, bouw en overheidsgebouwen.

Over Eye Watch Security Group

Eye Watch Security Group is een toonaangevende specialist in totaaloplossingen voor beveiligingsdiensten, dankzij voortdurende investeringen in personeel, training en materieel. Ons hoofdkantoor in Venray bedient ongeveer 1.500 opdrachtgevers door heel Nederland.

Onze mobiele surveillanten worden 24/7 gecoördineerd vanuit onze servicecentrale voor alarmopvolging, surveillance en brand- en sluitrondes.

Eye Watch Security Group denkt met u mee om uw bouwterrein te beveiligen. Wij bieden u graag een totaaloplossing op het gebied van bouwplaatsbeveiliging aan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van bouwbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend beveiligingsadvies.

Marcel van 't Hek

Beveiligingsadviseur bouwprojecten

Uw veiligheid is onze prioriteit. Meer weten? Neem contact op en samen bespreken we de mogelijkheden.

TOP