Een plan zonder de benodigde acties is niets meer dan een droom

Dave van de Laar

Trots! Dat zijn wij zeker, “roept Dave van Laar”. Dave van de Laar (algemeen directeur) startte 18 jaar geleden Eye Watch Security Group BV (EWSG). Een prachtig groeiende organisatie die inmiddels uitgegroeid is tot één krachtig maar vooral vooruitstrevend nationaal opererend beveiligingsbedrijf met ruim 300 beveiligers. Door jaren te investeren en keihard te werken aan ownership, creatie en heel veel zelfreflectie zijn wij trots dat EWSG zich kan rekenen tot de top 10 sterkste beveiligingsbedrijven. Wij zijn niet de grootste, maar wel de beste! Dit is de kern wat EWSG zo geweldig en sterk maakt.

Dave van de Laar CEO Eye Watch Security Group BV

Twee jaar geleden startte Dave van Laar dan ook “MIOS”, dat inmiddels uitgegroeid is tot een belangrijke speler als het gaat om (tijdelijke) bouw gerelateerde detectie oplossingen. Samen met zijn team wist EWSG een nieuwe marktpositie te creëren, waarbij innovatie en techniek de synergievoordelen behaalde om een nog krachtigere organisatie in de beveiligingsbranche te positioneren. Wij creëerde een nieuwe wereld, waar inmiddels al ruim 250 mobiele MIOS-huur units in het veld van staan en wel bij de meest grote imposante opdrachtgevers. MIOS werd al razendsnel populair en omgetoverd tot hét bouw detectiesysteem voor de toekomst, waarbij Safety Point BV de nieuwe oplossing introduceerde vanuit www.bouwdetectie.nl.

“Wij zijn niet de grootste, maar wel de beste!”

EWSG zoekt naar groepsdynamiek;

Mede door standvastigheid in onze groeistrategie, het richten op o.a. het menselijke kapitaal en straight line leadership, pretenderen wij niet de beste te zijn, MAAR zijn wij de beste! In de kern draait alles om commitment gecreëerd vanuit ownership. Hierin staat belofte en commitment centraal. Onze organisatie vindt het dan ook erg belangrijk dat onze medewerkers integer zijn, waarbij wij distincties creëren en direct  implementeren in een straight line bedrijfscultuur. Hierdoor creëert onze organisatie ruimte voor groei en zelfreflectie, waarbij steeds meer krachtige werknemers een vorm van partnership, betrokkenheid en groepsgevoel ontwikkelen die onze bedrijfsidentiteit alleen maar zal gaan bekrachtigen komende jaren. In een wereld die de standaard steeds meer verlaagt, legt EWSG de lat hoog. Het ‘credo’ integriteit begint bij de ondernemers en managers die deze standaard willen naleven. Straight line leadership creëerde hierdoor een nieuwe wereld binnen EWSG. Wij zijn ervan overtuigd dat zien doet volgen. Hiermee rekent EWSG af met hun oude identiteit en creëert zij een nieuwe wereld. Daarom ligt onze lat hoger met een nog grotere werkethiek dan ooit tevoren met; krachtige mensen, een geweldige bedrijfscultuur en Public Identity.

“If you want to fly with eagles, don’t swim with ducks.”

Kleine aanpassingen en een niet aflatende focus zorgt voor enorme overwinningen. ‘Micheal de Ruyter’, een van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis, staat vooral bekend om zijn leiderschapsrol. Met een bijzonder strategisch inzicht creëerde hij een nieuwe wereld. EWSG is een bedrijf die ervoor kiest om mensen mee te nemen en te laten groeien. Wij nemen mensen mee in de toekomst. Onze beveiligers dragen iets bij in de voorwaartse kracht om sneller te gaan dan ooit tevoren.

Dus; EWSG is in staat mensen in hun kracht te zetten en het resultaat tot stand te brengen die zij gekozen hebben om hun doel te bereiken. Eagle mentality; if you want to fly with eagles, don’t swim with ducks.

Dave van de Laar, CEO van Eye Watch Security Group, vertelt in een boeiende blogs wat hem op dat moment bezighoudt. Hiermee hoopt hij te inspireren en te laten zien dat beveiliging meer is dan alleen beveiligen.

TOP