Nieuwsbericht

6 februari 2023

Onze CAO is nog altijd de beste voor beveiligers.

Arbeidskrachten die Nederland veiliger maken: nú is het tijd om te kiezen voor Eye Watch Security Group. Want onze CAO Veiligheidsdomein blijft voor onze medewerkers de betere CAO met een verhoging van het uurloon met 17,1%. We leggen het graag voor je uit.

In de CAO Particuliere Beveiliging van de NVB was voor 2023 een loonsverhoging afgesproken van 14,5%. Maar in oktober vorige jaar werd voorgelegd om akkoord te gaan met 6% minder loon: 8,5% loonstijging (in plaats van 14,5%). In november werd duidelijk dat vakbond CNV hiermee niet akkoord ging. Vervolgens is maandenlang opnieuw onderhandeld. Het resultaat: de 6% loonverhoging wordt pas vanaf 2024 verrekend. Dat is 8,6% minder als bij de cao van Eye Watch Security Group.

Meer verdienen bij Eye Watch Security Group
Het verschil tussen beide cao’s loopt nu al een aantal jaren op. Want arbeidskrachten die werken voor VBe NL-organisaties (wij dus) – en daarom vallen onder de cao Veiligheidsdomein – verdienen in 2023 wederom meer (8,6% om precies te zijn) dan hun collega’s die werken onder de andere cao.

Start en profiteer van de voordelen.
Arbeidskrachten die Nederland veiliger maken: nú is het tijd om te kiezen voor Eye Watch Security Group. We zoeken door heel Nederland Security Supervisors, Object Beveiligers, Technisch Specialisten, Hospitality Beveiligers, Centralisten en Mobiel Surveillanten.

Start bij Eye Watch Security Group: een eerlijk verhaal, een sterk loon en fijne extra's! Check de vacatures op www.wij-zoeken-beveiligers.nl

TOP