Veelgestelde vragen

Organisatie

Ja, landelijk leveren wij gecertificeerde beveiligers binnen 24 uur .

Nee, wij werken met ruim 200 beveiligingsmedewerkers door heel Nederland. EWSG heeft vooralsnog geen activiteiten buiten Nederland.

In totaal werken er gemiddeld 200-250 beveiligers voor Eye Watch Security Group BV. Ongeveer 200 beveiligers werken fulltime en de resterende beveiligers werken op basis van afroep bij evenement en seizoensgebonden en ad hoc opdrachten.

Openingstijden

Tijdens kantoortijden (08:00-18:00 uur) is het hoofdkantoor bereikbaar.

Telefoonnummer: (088) 374 56 00

Buiten kantoortijden (18:00-8:00 uur) is onze Video Observatie Centrale (VOC) bereikbaar.

Telefoonnummer: (088) 374 56 11

Tijdens kantoortijden tussen 08.00 en 18.00 uur op telefoonnummer: (088) 374 56 00 en tussen 18.00 en 08.00 uur via onze Video Observatie Centrale (VOC) op telefoonnummer: (088) 374 56 11.

Video Observatie Centrale (VOC)

Dagelijks tussen 18.00 en 08.00 uur, weekenden en feestdagen 24 uur is onze Video Observatie Centrale (VOC) op telefoonnummer: (088) 374 56 11 bereikbaar.

Mobiele surveillance

EWSG heeft een aanzienlijke dichtheidsgraad in Zuid-Midden Limburg en Noordoost Brabant. Met ruim 12 surveillancevoertuigen en een landelijke dekking in de rest van Nederland, is EWSG ruim aanwezig in Zuid- Midden Limburg en Noordoost Brabant, maar ook in de rest van Nederland. Ook voor aanvragen buiten Zuid-Midden Limburg en Noordoost-Brabant kunt u bij ons terrecht.

Alarmopvolging

Ja, met onze alarm-respons-partners en surveillancevloot sturen wij landelijk alarmopvolgingsdiensten aan en bieden wij 24/7 landelijke dekking aan.

Landelijk hanteren wij een responstijd van 30 minuten.

Landelijk hanteren wij een responstijd van 30 minuten. Responstijden kunnen worden vastgelegd in een prestatiecontract. Een nog snellere responstijd kan in overleg altijd overeengekomen worden (mits reëel en haalbaar). Met SequriX-managementsoftwaresysteem monitoren wij onze bedrijfsvoertuigen en prestatiedoelstellingen. Hiermee digitaliseren wij o.a. onze taken, inzet gewerkte uren, alarmopvolgingen, surveillance- en receptiediensten.

Ons SequriX-managementsoftwaresysteem helpt ons bij de registratie en procesafhandeling voor een gegarandeerde snelle alarmopvolging. Ons smart dispatch algoritme-systeem stuurt het alarm vanuit de PAC automatisch naar de juiste surveillant op basis van diverse variabelen waaronder GPS, sleutels en dienstvoorkeuren. Zo weet onze centralist altijd zeker dat de dichtstbijzijnde en meest geschikte surveillant voor het alarm wordt gewaarschuwd. Ons systeem genereert beknopte digitale rapporten van alle activiteiten en garandeert zo meer transparantie voor u als opdrachtgever.

MIOS mobiele camera-units

Ja, tijdens kantoortijden tussen 08.00 en 18.00 uur op telefoonnummer (088) 374 56 90 zijn wij bereikbaar voor al uw vragen.

Via telefoonnummer (088) 374 56 90 zijn onze monteurs bereikbaar voor uw vragen.

Marcel van ’t Hek, Sales consultant, marcel@eyewatchsecuritygroup.net - rechtstreeks telefoonnummer +31 (0)6 12 69 11 72

Klantbeheer

Marcel Janssen, Chief Operations Officer (COO), marcel.janssen@eyewatchsecuritygroup.net - rechtstreeks telefoonnummer +31 (0)6 13 73 88 67

EWSG voorkomt klachten zoveel mogelijk. Omdat klachten ook waardevolle leermomenten zijn worden klachten geregistreerd en vastgelegd. Als er sprake is van een klacht, dan wikkelen wij deze af volgens de ISO-normering. Klachten dient u voor de registratie en afwikkeling schriftelijk in te dienen via Contact & Support – klachten | Eye Watch Security Group Of neem contact op met uw Project Leider of direct contactpersoon.

Eye Watch Security Group is o.a. ISO, VEB en VCA gecertificeerd. Ook zijn wij in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Wij hebben de processen, zowel het primaire bedrijfsproces als de ondersteunende processen, gedocumenteerd, de mogelijke knelpunten benoemd en daarop controlemechanismen ingesteld. Deze zijn te vinden via Documenten en downloads - Eye Watch Security Group.

Screening

Als particuliere beveiligingsorganisatie vraagt EWSG voor elke nieuwe medewerker toestemming bij de korpschef aan. De politie screent al onze medewerkers, dus ook de medewerkers die geen beveiligingswerkzaamheden verrichten.

Niet gevonden wat u zocht?

Neem contact op en wij helpen u graag verder.

TOP